1 Temmuz 2008 Salı

SENDROM!!

Çelişkiler yaşıyordum ama öyle bildiğimiz türden çelişkiler değildi. Nerden geldik, nereye gidiyoruz,bu dünyadan başka yerde hayat var mı gibi sorularla değil ben kimdim? Neye benzediğim hakkında o kadar çok araştırma yaptım ki gece gündüz demeden öyle kopyala yapıştır değil. Ama yinede bulamadım. İlk olarak beni dünyaya getiren kişinin yanına gittim "anne " diye hitap etmemiz gerekiyor. Bişeyler anlattı bir erkek bir kadın birbirleriyle kısa filim çeker çekilen filmin sonunda (yaklaşık 9 ay sürüyor filmin gösterime girmesi ama çekilmesi fragmanından daha kısa oluyomuş) ben dünyaya gelmişim. Banada "oğluşum"diyip durdu. Ama ben kimim "anne" bile bana benzemiyordu. Birileri daha olmalıydı benim gibi yalnız olamazdım yeryüzünde elbet birileri daha olmalıydı. Gugulu açtım arama motoruna ben kimim yazdım.Baya bir sörf yaptım bu arada çokta tırıt birşeymiş sörf. Ama hala cevapsız kalcağım korkusundaydım ve en sonunda o site kimin aklına gelmişse fotonu yapıştırıyon sana kim olduğunu söylüyordu. Benden isteneni yaptım.Taramaya başladı tek tek kısa sürer diyordum ama günleri aldı aylar oldu tam 1 yıl 2 ay sonra işlem tamamlandı.Ağzım karış karış açıldı ayaklarıma değiyordu, nefes alışlarım hızlandı beynime kan gitmiyordu derken bayılmışım.Karşı komşum kapının açık olduğunu görüp beni baygın görünce hastaneye kaldırmış.Gözümü açtığımda ben artık kim olduğumu biliyordum ama nasıl olmuştu.Doktora sordum cevaplar onda gizliydi.Bana nasıl diyeceğini bilemiyordu ama komşuyla beraber kıkırdayıp duruyolardı neler oluyordu. Doktor bir yandan gülüyor diğer yandan anlatıyordu.Başta kafa buluyolar sandım yok artık diyordum bu kamera şakası felan olmalıydı bu kadar saçma bir hastalık olamazdı; "çükkafalı sendromu"na yakalanmışım. Özellikle yazın rastlanan bir sendrommuş nedeni ise sıcaklığın artmasıyla bayanlar daha ferah şeyler giyinmesi sonucunda beyne fazla görüntü yüklenmesinden (harddisk yanması) kontrolü beynin küçüğe kaptırmasıymış. Bu sendroma avrupada her 5 erkekten 1 kişi yakalanırken; Türkiyede her 5 erkekten 4 ü yakalanıyormuş. Önlemek için spor yapın,bol bol temiz hava alın,meyveyi özelliklede kırmızı olanlarından elbetki de çözüm bunlar değil. Zaman kaybetmeden evlenin ya da kız arkadaş yapın yoksa sıradaki hasta siz olabilirsiniz.Çok geç olmadan ilgili kişilerle irtibatı geçin (0 900 910 10 10) bir telefon kadar yakın sendromun çözümü.Peki şimdi ne mi yapıyorum cinsiyetimi değiştirdim artık "kafam" baya bi rahatladı!!
NOT: Hasta olmak ayıp bişey değil sağlık herşeyden önce gelir ama gelde bu hastalığı birisine söyle her muhabbette adın geçer. Kıl dönmesi ol daha iyi valla!!

3 yorum:

Öteki dedi ki...

sendromuna diyecek lafım yok...5 erkekten 4'ü olman normal zaten.Galiba maarifet bende,5 erkekten 1'inin olduklarındanım:)

Beriki dedi ki...

sevgili arkadaşım öteki;
ben burda ironi yapıyorum ama sen burdan bile kendi egonu tatmin ediyosun tüm alkışlar sana gelsin:)

Kısa Bir Cümle dedi ki...

biz çocukken bu 0900 910 10 10 alo masal hattıydı. arar eğlenirdik... demek hem küçükken hem büyükken insanlara hizmet verebilen bir kurum. gerçekten taktire değer.. aferin çocuklar, bunun için doğdunuz